• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

Miras kavgasında kan aktı

Yazar : HAYRİ ŞEN
29 Mart 2017
Kategori Adli, Manşet
0
Miras kavgasında kan aktı
0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

İznik’te meydana gelen olayda miras davası nedeniyle halası ve yeğenini tüfekle vuran bir kişi göz altına alındı.

Olay Elbeyli Köyü ovasında İnceteller mevkiindeki zeytinlikte meydana geldi. Tacir köyünde yaşayan Kaymaz ve Çakır aileleri arasında uzun süredir yaşanan miras tartışması kanla noktalandı. Sabriye Kaymaz (67), kızı Gülümser Kaymaz (43) ve torunu Okan Demirbüken (21), İnceteller mevkiindeki tarlada çalışırken, akrabaları olan İsa Çakır (43) ile tartıştılar. Çakır, satışa çıkarılan tarlada hissesi bulunan halası Sabriye Kaymaz’ın neden imza atmadığı konusunda tartışmaya girdi. Tarlada başlayan sözlü tartışmanın ardından Çakır, yanında bulunan av tüfeği ile ateş ederek halası Sabriye Kaymaz ile yeğeni Gülümser Kaymaz’ı ayaklarından vurdu.
Kaymaz’ın torunu Okan Demirbüken ve yanında bulunan diğer akrabası ile olaya müdahale ederek Çakır’ın elinden tüfeği alırken çıkan arbedede İsa Çakır, yüzünden bağ bıçkısıyla yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ambulans ekipleri yaralı anne kızı İznik Devlet Hastanesine kaldırdı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından her iki yaralı Bursa’ya sevk edildi.
Zanlı İsa Çakır ise jandarma ekiplerince olay yerinde gözaltına alınarak, yüzündeki kesiğin tedavisi için hastane acil servisine getirdi. Yüzüne dikiş atılan zanlı buradan ifadesi alınmak üzere Jandarma karakoluna götürüldü. Bu arada Annanesi sevk olunacak olan torun Okan Demirbüken, ambulansa binmek istedi. Görevlilerin yasak ikazına sinirlenen genç, ortalığı birbirine kattı. ” Param yok, ben nasıl gideceğim. Bırakın izin verin bineyim. Annanemi yalnız bırakamam” dese de ambulansa binemedi. Acılı genci polis ve jandarma teselli etti.

Etiketler: elbeyli köyümiras kavgasıTacir köyü
Önceki Yazı

İznik’te tüfekle vurulan bir kişi ağır yaralandı

Sonraki Yazı

Büyükşehir’den yatırım atağı

Sonraki Yazı
Büyükşehir’den yatırım atağı

Büyükşehir'den yatırım atağı

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

Tarikat

Şeyhinin Dışkısını Yiyip, İdrarını İçen 12 Mürit Hayatını Kaybetti

26 Mayıs 2022
İznik Ultra 2022

İznik Ultra 2022 Yılı Heyecanı Ardından

24 Mayıs 2022
Kaynarca-Hisardere

Aynı Günde İki Farkı Kaza’da 1 Kişi Hayatını Kaybetti

23 Mayıs 2022
İznik Ultra

Türkiye’nin En Büyük Maratonu ‘İznik Ultra’ Start Aldı

21 Mayıs 2022
Pithiviers Dostluk Derneği

Pithiviers ile İznik Kardeşliği Pekiştirildi

19 Mayıs 2022
Armutlu

Armutlu’da Çifte İnfaz

17 Mayıs 2022
4’üncü Dünya Göçebe Oyunları

4. Dünya Göçebe Oyunlarında İznik İçin Geri Sayım

15 Mayıs 2022
Gemlik

Gemlik’te Silahlar Konuştu

13 Mayıs 2022
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi
  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.