• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
Advertisement
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

Meyve Veren Ağaç Taşlanıyor mu&#63

Yazar : HAYRİ ŞEN
15 Şubat 2017
Kategori Manşet
0
Meyve Veren Ağaç Taşlanıyor mu&#63
0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

  Bakanlık genelgesiyle tüm ülkede olduğu gibi İznik’te de modernizasyon projesine dahil edilen İznik Tapu Sicil Müdürlüğünün yer değiştirmesi MHP ilçe örgütünü harekete geçirdi.
   Edilinen bilgilere göre daha önce Belediye İş hanı ikinci katında hizmet veren İznik Tapu Sicil Müdürlüğünün buradan çıkarak,  Yeni Mahalle Süleyman paşa sokaktaki özel bir mülke taşınması sonucunda İznik MHP ilçe örgütü İznik’te dolaşan dedikodulara son vermek amacı ile İznik Kaymakamlığına bir dilekçe ile başvurarak, müdürlüğün eski kirası ve yeni kirası arasındaki fark, ayrıca yapılan masrafların, ısınma giderlerinin ne kadar olduğu konusunda 4982 sayılı bilgi edinme kanunu çerçevesince bilgi talebinde bulunarak konuyu gündeme taşıdı.
   İznik’te  dört yıldır görev yapan İznik Tapu Sicil Müdürü Ahmet Mesut Ateker, konu ile ilgili olarak  “resmi olarak talep edilen bilgiler konunun muhatapları tarafından gereken şekilde cevaplanacaktır  “ derken yaptığımız araştırmalarda İznik’teki Tapu Sicil Müdürlüğünün modernizasyonu hakkında ilginç bilgiler ortaya çıkıyor.
   Belediye İşhanı 2.katında da 170 m2 alanda sıkışmış bir şekilde ısınma ve diğer masraflar hariç olmak üzere 700.00 TL kira ödeyen kurum, şehir merkezi sayılan bir yerde hemde zemin katında 354m2 brüt alana 2,700.00 TL gibi bir rakamla kiraya çıkması konusunun kim ve kimler tarafından dedikodu malzemesi yapıldığı ilçede merak uyandırdı.
  Bu konunun dedikodu malzemesi olmasının sebebi mülk sahibi (A.Ö) olması mı yoksa sıkışık bir vaziyette dar bir alanda hizmet alan İzniklinin, gayet rahat bir ortamda deri koltuklarda hizmet alması mı engellenmeye çalışılıyor.
Yada Tapu Sicil Müdürlüğünden geçmiş yıllarda olduğu gibi beklentisi karşılanmayan bazı kişiler mi var diye düşünmekte mümkün.

 

Önceki Yazı

KOSGEP Sertifikaları Verildi

Sonraki Yazı

Roma Tiyatrosunda Çalışmalar Başladı

Sonraki Yazı
Roma Tiyatrosunda Çalışmalar Başladı

Roma Tiyatrosunda Çalışmalar Başladı

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

İznik Karavan

Karavancı Sıkıntısı: Sorun Karavan mı, İletişimsizlik mi?

20 Temmuz 2026
İznik Sanal Bahis

İznik Merkezli Dev Vurgun Çökertildi! 1 Milyar TL’lik Para Trafiği Ortaya Çıktı

19 Temmuz 2026
Çakırca Tır Kazası

Kömür Yüklü TIR Akaryakıt İstasyonuna Daldı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

17 Temmuz 2026
iznik-zeykop

Yeni Yönetim, Yeni Anlayış: Zeykop’ta Kapsamlı Dönüşüm

16 Temmuz 2026
Hayri Şen

Artık Soru Sorma Zamanı: Yıllardır Bu Makamlarda Olanlar İznik’e Ne Kazandırdı?

15 Temmuz 2026
Trafik Tescil

Miras Kaldıysa Sorumluluk da Sizde! 90 Gün Sonra Ceza Var

9 Temmuz 2026
Muhammet Asil-

Bursa Eğitim Camiasında Görev Değişimi: Muhammed Asil İl Müdür Yardımcılığına Atandı

9 Temmuz 2026
Hacı Mustafa Akın

İznik Zeytin Tarımında Bir Çınar: Hacı Mustafa Akın “Ayrancı”

8 Temmuz 2026
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.