• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
Advertisement
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

Fırtına, Sağanak ve Dolu Bursa’yı Vurdu. Terminalin Çatısı Çöktü

Bursa’da öğleden sonra etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi.

Yazar : HAYRİ ŞEN
31 Ağustos 2022
Kategori Adli, Ülke ve Dünya Gündemi
0
Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali

Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali

0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

Bursa’da öğleden sonra etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran şiddetli yağış, fırtına ve dolu hayatı felç etti.

BURSA’da AFAD tarafından, saat 15.00’te GSM kullanıcılarına, “Çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun” diye uyarı mesajları göndermesi ardından yarım saat geçmeden aniden bastıran şiddetli yağış ile fırtına ve dolu etkili oldu.

İstanbul-Bursa-İzmir yolunun Karacabey mevkisinde dolu nedeniyle sürücüler, zor anlar yaşadı. Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin sundurması ise fırtına nedeniyle uçarak park halindeki araçların üzerine düştü. Kentte öğleden sonra etkili olmaya başlayan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat süren fırtınanın ardından yağan dolu, zor anlar yaşattı. İstanbul-Bursa-İzmir yolunun Karacabey mevkisinde dolu nedeniyle sürücüler, araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti. Bazı sürücüler, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Dolu sonrası etkili olan sağanakla yollarda su birikintileri oluştu, trafik durma noktasına geldi.

Terminalinin Sundurması Araçların Üzerine Düştü

Nilüfer ilçesine bağlı Hasanağa, Başköy ve Görükle mahallelerini de sağanakla birlikte fırtına vurdu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde ağaçlar devrilirken, Mudanya ilçesinde ise yollar göle döndü. Park halindeki araçlar, sular içinde kaldı.

Fırtına nedeniyle Bursa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde fırtına ve sel yolculara zor anlar yaşattı. Seferler bir süre iptal edilip yolcular özel güvenlikçiler tarafından içeride güvenli bölgeye alındı. Bu tedbirden 4-5 dakika sonra ise fırtına ve yıldırım düşmesi sonucu terminalin çatısı bir gürültüyle göçtü. Fırtınanın şiddeti ile terminalin  sundurması, uçarak park halindeki araçların üzerine düşmesi sonucu hasara neden oldu. Olayda yaralanan olmazken, 3 araç hasar gördü. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre, bölgeye 15 dakikada metrekareye 27 kilo yağış düştü.

Etiketler: afadBursa Şehirler Arası Otobüs TerminaliBursa terminalFırtınaterminal
Önceki Yazı

Ekonomi’nin Kalbi Gemlik’te Atttı.

Sonraki Yazı

Eski Eşini Başından Vurup, İntihar Etti

Sonraki Yazı
İnegöl İntihar

Eski Eşini Başından Vurup, İntihar Etti

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

İznik Sanal Bahis

İznik Merkezli Dev Vurgun Çökertildi! 1 Milyar TL’lik Para Trafiği Ortaya Çıktı

19 Temmuz 2026
Çakırca Tır Kazası

Kömür Yüklü TIR Akaryakıt İstasyonuna Daldı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

17 Temmuz 2026
iznik-zeykop

Yeni Yönetim, Yeni Anlayış: Zeykop’ta Kapsamlı Dönüşüm

16 Temmuz 2026
Hayri Şen

Artık Soru Sorma Zamanı: Yıllardır Bu Makamlarda Olanlar İznik’e Ne Kazandırdı?

15 Temmuz 2026
Trafik Tescil

Miras Kaldıysa Sorumluluk da Sizde! 90 Gün Sonra Ceza Var

9 Temmuz 2026
Muhammet Asil-

Bursa Eğitim Camiasında Görev Değişimi: Muhammed Asil İl Müdür Yardımcılığına Atandı

9 Temmuz 2026
Hacı Mustafa Akın

İznik Zeytin Tarımında Bir Çınar: Hacı Mustafa Akın “Ayrancı”

8 Temmuz 2026
İyi Parti Bursa İl Başkanlığı

Yenişehir Belediyesi’nde Neler Oluyor?

7 Temmuz 2026
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.