• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
Advertisement
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

Asa,“Marmarabirlik üzerinden siyaset yapmayın”

Yazar : HAYRİ ŞEN
8 Kasım 2019
Kategori Ekonomi, Manşet, Siyaset
0
Marmarabirlik

Marmarabirlik

49
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, İznik’te siyasi parti temsilcilerinin yapmış olduğu basın açıklamasına cevap verdi. Hidamet Asa’nın yaptığı açıklama şöyle;
Yapılan açıklamadan görülüyor ki bunların dertleri üretici değil. Niyetleri Marmarabirlik üzerinden gündeme gelmek. Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut’un yaptığı açıklama ile ilgili basın açıklaması yapan 4 siyasi parti temsilcisine şunları söylemek isterim. Halil İbrahim Gökbulut bu ürün alım kampanyası boyunca üreticilerimizin sıkıntılarını dile getirmek üzere,şahsımı en az 10 defa aramıştır. 4 Siyasi partimizin temsilcilerine İznik halkı huzurunda şunu sormak istiyorum.
Eğer derdiniz üretici ise üreticinin sorunlarına çare aramaksa, Marmarabirlik üzerinden siyaset yapmak değilse, başta Kooperatif Başkanımız Ali Bulut olmak üzere ve Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsımı arayarak,üretici için ne istediniz? Aradınız da telefonunuza mı bakmadık ?
Amacınız üretici değil, bu çok net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Bunun için düşün üreticilerimizin yakasından. Siz üreticiye yerelde hizmet getirin. Sizin amacınız üreticinin derdine çare aramak mı ? Yoksa güzel giden sistemi bozmak mı? Eğer gerçekten derdiniz üretici olsaydı, aynı MHP İlçe Başkanının, İznik Ziraat Odası, İznik Ticaret Odası, Esnaf Odası, Esnaf Kefalet Odası, Muhtarlarımız ve Ziraat Odası’nın delegelerinin yaptığı gibi, gelirdiniz bilgi alırdınız ve ona göre basın açıklaması yapabilirdiniz. Saymış olduğum odalara, sivil toplum örgütlerine ve temsilcilere üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum. İri kalibreli ürünün kota dışına alınmasında karar verme merciine katkıları olmuştur. Eğer derdiniz üreticiyse sizlerden de aynı davranışı beklerdik. Geldiğiniz kapıdan mı çevirdik?
İznik halkının basın açıklaması yapılan fotoğraf karesinden çok iyi anlayacaklardır.Biz aslında üreticilerimize bu fotoğraf karesini anlatmak istemiştik. Başta kooperatifimiz olmak üzere Marmarabirlik’in kapısı herkese sonuna kadar açıktır. Buyurun gelin,sizi bilgilendirelim. Buradan kooperatifimiz ortaklarımıza sesleniyorum. Hem üreticimiz hem de Marmarabirlik açısından çok sıkıntılı bir ürün alım dönemi geçiriyoruz. Marmarabirlik’i de düşünmek zorundayız, kuruma zarar vermemeliyiz. Bu kapsamda üreticilerimizin sıkıntılarını gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ortaklarımızdan istediğimiz kooperatiflerine sahip çıkmalarıdır.

Etiketler: Hidamet AsaMarmarabirlik Yönetim Kurulu BaşkanıMarmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa
Önceki Yazı

Maskemi Tasarlıyorum, Fark Yaratıyorum

Sonraki Yazı

Kaçak Kazı İddiası İle 6 Kişi Gözaltına Alındı

Sonraki Yazı
çakırca

Kaçak Kazı İddiası İle 6 Kişi Gözaltına Alındı

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

Çakırca Tır Kazası

Kömür Yüklü TIR Akaryakıt İstasyonuna Daldı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

17 Temmuz 2026
iznik-zeykop

Yeni Yönetim, Yeni Anlayış: Zeykop’ta Kapsamlı Dönüşüm

16 Temmuz 2026
Hayri Şen

Artık Soru Sorma Zamanı: Yıllardır Bu Makamlarda Olanlar İznik’e Ne Kazandırdı?

15 Temmuz 2026
Trafik Tescil

Miras Kaldıysa Sorumluluk da Sizde! 90 Gün Sonra Ceza Var

9 Temmuz 2026
Muhammet Asil-

Bursa Eğitim Camiasında Görev Değişimi: Muhammed Asil İl Müdür Yardımcılığına Atandı

9 Temmuz 2026
Hacı Mustafa Akın

İznik Zeytin Tarımında Bir Çınar: Hacı Mustafa Akın “Ayrancı”

8 Temmuz 2026
İyi Parti Bursa İl Başkanlığı

Yenişehir Belediyesi’nde Neler Oluyor?

7 Temmuz 2026
İznik Tefeci Operasyonu

İznik’te “Tefecilik” Operasyonu: Ağlarına Düşürdükleri Vatandaşları İliklerine Kadar Sömürmüşler!

7 Temmuz 2026
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.