• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
Advertisement
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

Akp Seçim Startını Verdi

Yazar : HAYRİ ŞEN
15 Şubat 2017
Kategori Siyaset
0
Akp Seçim Startını Verdi
0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

İznik AKP teşkilatı önceki gün akşam Yayla Izgara’daki yemekte buluştu. Çok sayıda partilinin katıldığı yemeğe Bursa milletvekilleri M. Emin Tutan, Ali Koyuncu, Mehmet Ocaktan ve İl başkanı Sedat Yalçın katılırken, yemekte ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Konuklar arasında MHP’den aday olması düşünülürken, Osmangazi’den belediye başkan aday adayı olan eski belediye başkanı Zeynel Abidin Turan’da vardı. Turan’ın İsmail Yılmaz’a yakın durması dikkatlerden kaçmadı. AKP’nin güncel değerlendirme ve seçim startı toplantısında konuşan ilçe başkanı Osman Sargın, “7 yıl önce AKP’nin kurucuları olan bizler, yönetim kurulu üyelerimiz ve partililerimiz hepimiz buradayız. Sizlerin verdiği güç ile 29 Mart’ta AKP bayrağını İznik’in surlarına asacağız” dedi.

Sargın’ın ardından söz alan vekil Ocak’tan “ AKP 70 milyon olan Türkiye’de doğusunda, batısında yaşayan herkesi kucaklayan bir partidir. Seçim zamanı ufak tefek küskünlükler olabilir. Umutsuzluğa düştüğü anlarda olabilir. Koltuklar baki değildir. Bunlar parti güçlü olduğu sürece vardır. Buda partinin eseridir. Recep Tayip Erdoğan bu ülkede Allah’ın bir lutfudur. Bu dönemde kırgınlıkları erteleyelim” dedi.

Ali Koyuncu’da “AKP denince akla adalet gelir, kalkınma gelir, kardeşlik gelir. Bizden önce bu ülkede istikrarsızlık vardı, umutsuzluk vardı. AKP iktidara geldi Köydes projeleri ile köylere hizmet yağdı. Hastanelerde rehin kalan insanları tedavi olamayan insanlar, sobaları tütmeyen insanlar hepsine çare olduk. Cumhuriyet tarihinde 6 milyon km yol yapmışlar. Biz 9 milyon 300 km yol yapmışız. I. Murat hamamı, Tekel binası, Çevre yolu, M. Çelebi camii AKP döneminde yapıldı” dedi. Koyuncu şuan muhalif parti MHP’den aday olan eski AKP’li belediye başkanı Kadri Eryılmaz’a üstü kapalı gönderme yapamadan edemedi. Koyuncu, “Teşkilatı olmayan, kadın kolları, gençlik kolları olmayan partinin geleceği olmaz. Şöyle bir bakıyorsunuz birileri bu akşam başka diğer akşam başka partide böyle siyaset olmaz. İlkeli olmak gerekir. İsmail Yılmaz sonuna kadar arkandayız bunu taahhüt ediyoruz” dedi.

Koyuncu’nun Kadri Eryılmaz’a üstü kapalı yaptığı serzenişe M. Emin Tutan’da katıldı. Tutan, “Bu partiyi kurduğumuz arkadaşlar, bugün başka partilere gidiyor. Recep Tayip Erdoğan’a ağza alınmayacak laflar edenlerle nasıl beraber olursunuz. Bunu içime sindiremiyorum. Kulağıma İznik’te sucular, bucular yapılıyor söylentisi geldi. Dinsel ve etnik milliyetçiliğe karşıyız. AKP Tunceli hariç tüm illerden vekil çıkaran bir partidir. Recep tayip Erdoğan geçen seçimde seni getirirken iyi yaptı. Şimdide en iyisini yaptı. Erdoğan İznik için en doğrusunu yapmıştır. Bayanlar girilmedik ev bırakmayacaksınız. İznik’te eli sıkılmadık tek bir kişi kalmayacak. Seçimi almaktan en ufak bir şüphem yok” dedi.

YILMAZ: SİYASETİ YÜKSEK AHLAKLI İNSANLAR YAPMALI

AKP belediye başkan adayı İsmail Yılmaz’da “İznik Göl’ü mas ter planı çalışmaları başladı. 3 gölet çalışması da cabası. İşimiz siyaset. Bunu da yüksek ahlaklı insanlar yapmalı. Biz rahatı bırakıp sizlerin huzuruna çıktık. Siyasetçi; parası pul, eşi dul boş vakti ise hiç olmayan kişidir.

Sataşmaya cevap vermeden önce ‘Lafa bakarım laf mı, lafı söyleyene bakarım adam mı diye’ diyerekten bazılarına göndermede bulundu.

Önceki Yazı

İznik Halkının Bilgisine

Sonraki Yazı

Milli Eğitimden Servis Şoförlerine Toplantı

Sonraki Yazı
Milli Eğitimden Servis Şoförlerine Toplantı

Milli Eğitimden Servis Şoförlerine Toplantı

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

Çakırca Tır Kazası

Kömür Yüklü TIR Akaryakıt İstasyonuna Daldı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

17 Temmuz 2026
iznik-zeykop

Yeni Yönetim, Yeni Anlayış: Zeykop’ta Kapsamlı Dönüşüm

16 Temmuz 2026
Hayri Şen

Artık Soru Sorma Zamanı: Yıllardır Bu Makamlarda Olanlar İznik’e Ne Kazandırdı?

15 Temmuz 2026
Trafik Tescil

Miras Kaldıysa Sorumluluk da Sizde! 90 Gün Sonra Ceza Var

9 Temmuz 2026
Muhammet Asil-

Bursa Eğitim Camiasında Görev Değişimi: Muhammed Asil İl Müdür Yardımcılığına Atandı

9 Temmuz 2026
Hacı Mustafa Akın

İznik Zeytin Tarımında Bir Çınar: Hacı Mustafa Akın “Ayrancı”

8 Temmuz 2026
İyi Parti Bursa İl Başkanlığı

Yenişehir Belediyesi’nde Neler Oluyor?

7 Temmuz 2026
İznik Tefeci Operasyonu

İznik’te “Tefecilik” Operasyonu: Ağlarına Düşürdükleri Vatandaşları İliklerine Kadar Sömürmüşler!

7 Temmuz 2026
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.