• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

90.Yıl Coşkuyla Kutlandı

Yazar : HAYRİ ŞEN
15 Şubat 2017
Kategori Kültür Sanat
0
90.Yıl Coşkuyla Kutlandı
0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

İstiklal Marşı’nın kabulünün 90. yıl dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma programı İznik İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Kılıçaslan İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Nurettin Kakillioğlu, Kaymakam refiki İdris Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Zengin, İznik Meslek Yüksek Okul Müdürü Ali Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire amirleri, Okul müdürleri, Öğretmen ve öğrenciler yanı sıra Öğrenci aileleri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programı Ahmet Yıldırım, Öğrencisi ve kızı Hayrunnisa Yıldırım sunarken, programın açılışında İznik İmam Hatip Lisesi Müdürü Sinan Yüksel Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlattı. Yüksel, “Ne mutlu bizlere ki, Mehmet Akif gibi pak bir ruhu, temiz bir vicdanı yad etmek için O’nun yüksek ideallerini, davasını, aşkını, heyecanını paylaşmak için buradayız. Ruhun şad olsun Mehmet Akif Ersoy” dedi.” Günün anlam ve Önemini anlatan konuşmayı İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Vedat Şanlı yaptı.

“Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” konulu sinevizyon gösterisinin sunulduğu anma etkinliğinde, öğrenciler tarafından Mehmet Akif Ersoy’dan şiirler okundu. İznik İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Ezan” adlı piyes “İstiklal Marşının Kabulü” adlı piyes ve İstiklal Marşı Oratoryosu izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, İstiklal Marşı Oratoryosunun son anda kalplerinin üzerinden çıkardıkları Türk Bayrağı dakikalarca ayakta alkışlandı. Programı hazırlayıp sunan yetkilileri tebrik eden protokol üyeleri teker teker teşekkür ettiler.

Önceki Yazı

Çek Bölge Valisi Stanislav Eichler’den Çini Hayranlığı

Sonraki Yazı

THK’dan Model Uçak Kursu

Sonraki Yazı
THK’dan Model Uçak Kursu

THK’dan Model Uçak Kursu

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

Türk Seramik

Türk Seramik Sanatçılarından Anlamlı Sergi

22 Mayıs 2023
İznik Gölü-Şantiye

Göle Sıfır, Hastaneye 25 Metre Şantiye Kuruldu. Yöneticiler Uyuyor mu?

19 Mayıs 2023
İznik Emniyet

İznik Emniyeti Göz Açtırmadı

16 Mayıs 2023
İznik Mavi Beyaz

Porselene Giden Yolda “Mavi Beyaz”

16 Mayıs 2023
İstifa

Hidamet Asa’ya Sert Tepti. “Derhal O Koltuktan İstifa Et”

5 Mayıs 2023
İznik Ultra Maraton-2023

İznik Ultra Maratonu 11.Yılında Sahipsiz Kaldı

18 Nisan 2023
İznik Şerefiye Köyü

Arkadaşını Kafasından Vurdu. Jandarmayı Arayıp İtiraf Etti

8 Nisan 2023
İznik Jeofizik Etüt Sonuçları

Evinizin Zemini Ne kadar Güvenli? İşte İznik Jeofizik Etüt Sonuçları

27 Mart 2023
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.