• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
Advertisement
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

İznik’te Altyapı Dolayısı İle Bozulan Yollar Asfaltlanıyor

Yazar : HAYRİ ŞEN
15 Şubat 2017
Kategori Siyaset
0
İznik’te Altyapı Dolayısı İle Bozulan Yollar Asfaltlanıyor
0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

İznik'te kanalizasyon alt yapı çalışmalarında ana arterlerin tamamlanması ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından karşılanan Bursa Ak Parti Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Işık, göl sahil yolunda çalışmalara start verdi.
Büyükşehir belediye başkanı Recep Altepe konuşmasında" İznik’in hak ettiği hizmetleri verebilmek üzere buraya geldik. İznik’te atılacak her adımda İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın arkasında büyükşehir belediyesi de olacak. İznik'in yaşanılabilir ve turizm kenti olması yolunda artık büyükşehir yanında.İznik’in tarihinin ayağa kalkması, İznik’in bir turizm kenti olması, İznik Gölü’nün değerlendirilmesi ve sahile yapılacak yatırımlar Bursa’nın en önemli yatırımlarından biri olacak.

DOĞALGAZ ÇOK YAKINDA İZNİK'TE

İznik’e doğalgaz gelmesi pek çok İzniklinin hayali. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak zaten Bursagaz’ın yönetim kurulunda bulunuyoruz.Bu konudaki girişimleri gerek milletvekillerimizin girişimleri, gerek Sayın valimizin girişimleri ve Ankara bazlı girişimler sayesinde tamamladık. En kısa zamanda İznik’e doğalgaz hatları döşenecek. Bu düşünceden dolayı doğalgaz çalışmaları başlayana kadar yollardaki bu sıkıntıyı aşmak üzere yollarımıza asfalt kaplama yapmayı uygun gördük. Tüm çalışmaların tamamlanması ardından asfalt olan yerlere asfalt, parke taş olan yerlere taş nasıl olacaksa bunlara son şeklini vereceğiz." diye konuştu.

Başkan Osman Sargın ise konuşmasında, "Artık bugünde itibaren İznikli hemşerilerim tozdan kurtuluyor. İznik’i yaşanılabilir marka bir kent haline getirmek için hep birlikte mücadele ediyoruz. Bu konuda bizlere büyüklük ve ağabeylik yapacak olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye teşekkür ediyoruz. Bizim her zaman yanımızda ve her zaman destekçimiz. Bu gün asfaltlarımız oluyor, ilerleyen zamanlarda tarihi eserlerimiz onarılacak. Gelecek nesillere daha sağlıklı daha modern ve yaşanılabilir bir İznik bırakmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Önceki Yazı

Asa, Sürücü ve Ekibine Kefilim

Sonraki Yazı

Başkan Altepe; Su Konusu Göz Ardı Edilemez

Sonraki Yazı
İznik Doğalgazda Artık Gün Sayıyor

İznik Doğalgazda Artık Gün Sayıyor

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

İznik Karavan

Karavancı Sıkıntısı: Sorun Karavan mı, İletişimsizlik mi?

20 Temmuz 2026
İznik Sanal Bahis

İznik Merkezli Dev Vurgun Çökertildi! 1 Milyar TL’lik Para Trafiği Ortaya Çıktı

19 Temmuz 2026
Çakırca Tır Kazası

Kömür Yüklü TIR Akaryakıt İstasyonuna Daldı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti.

17 Temmuz 2026
iznik-zeykop

Yeni Yönetim, Yeni Anlayış: Zeykop’ta Kapsamlı Dönüşüm

16 Temmuz 2026
Hayri Şen

Artık Soru Sorma Zamanı: Yıllardır Bu Makamlarda Olanlar İznik’e Ne Kazandırdı?

15 Temmuz 2026
Trafik Tescil

Miras Kaldıysa Sorumluluk da Sizde! 90 Gün Sonra Ceza Var

9 Temmuz 2026
Muhammet Asil-

Bursa Eğitim Camiasında Görev Değişimi: Muhammed Asil İl Müdür Yardımcılığına Atandı

9 Temmuz 2026
Hacı Mustafa Akın

İznik Zeytin Tarımında Bir Çınar: Hacı Mustafa Akın “Ayrancı”

8 Temmuz 2026
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.