• Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
İznik Defteri
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
Sonuç yok
Tüm sonuçlar
İznik Defteri
Sonuç yok
Tüm sonuçlar

TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Koyuncu, Marmarabirlik gözbebeğimiz”

Yazar : HAYRİ ŞEN
15 Şubat 2017
Kategori Ekonomi
0
TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Koyuncu, Marmarabirlik gözbebeğimiz”
0
0
Görüntülenme
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaş

  TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi, AK Parti Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’dan Marmarabirlik’e destek…Marmarabirlik’in Türkiye için önemli bir kuruluş olduğunu söyleyen Koyuncu “Hem kurumsallaşma, hem de marka değeriyle Marmarabirlik gözbebeğimiz. Her zaman yanındayız” dedi.

   Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Marmarabirlik’i ziyaret ederek Başkan Refi Taviloğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Taviloğlu, Koyuncu’ya, İstanbul’da kurdukları pazarlama bölge müdürlüğü başta olmak üzere ar-ge çalışmaları, yeni ürünler ve pazarlama stratejilerine ilişkin bilgi verdi.

Marmarabirlik’in, Avrupalılar’ın damak tadına uygun İspanyol tipi işleme tabi tuttuğu ve bir süre önce satışa sunulan sirkeli siyah çizik zeytinin tadına bakan TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ali Koyuncu, zeytin üreticisi adına Marmarabirlik’in geldiği noktadan çok memnun olduklarını söyledi.

Koyuncu, “Marmarabirlik, Türkiye için önemli bir kuruluş. Diğerlerine baktığımızda, Tariş olsun, Fiskobirlik olsun, bu birlikler içerisinde hem kurumsallaşmış, hem de marka değeri olan bir kuruluş… Bir süre öncesine kadar Marmarabirlik’in gelişen, değişen ticaret ve rekabet şartları nedeniyle yenilenmeye ihtiyacı vardı. Bunun başarıldığını görmekten mutluluk duydum” dedi.

Koyuncu şunları söyledi:

“Marmarabirlik’in İstanbul’da pazarlama ekibi kurması, pazar payını artırması çok sevindirici… İhracat rakamları düşerken, birliğin artırıyor olması ayrıca sevindirici… Yeni ürünler çok lezzetli, tüm tüketicilere tavsiye diyoruz. Bu ürün önemli bir gelişme… Hem yurt içinde, hem de dışarıda satışları artıracaktır.

   Kurumsal anlamda güçlendirdiklerini, üreticiden daha fazla zeytin alma çabasında olduklarını gördüm. Bizler de milletvekili olarak, Marmarabirlik’i gözbebeğimiz olarak görüyoruz. Her zaman Marmarabirlik’in ve zeytin üreticilerimizin yanlarındayız.”
Önceki Yazı

Kuruluştan Kurtuluşa Belgeseli

Sonraki Yazı

“Kim Daha İyi Görüyor”

Sonraki Yazı

"Kim Daha İyi Görüyor"

Please login to join discussion

Son Eklenen Haberler

İznik Jeofizik Etüt Sonuçları

Evinizin Zemini Ne kadar Güvenli? İşte İznik Jeofizik Etüt Sonuçları

27 Mart 2023
Yaren Leylek

Yaren Leylek, 12. Yılında Dostunu Unutmadı

20 Mart 2023
Edirne - Kom

Uluslararası Silah Kaçakçısı Karı Koca Yakalandı

17 Mart 2023
Deprem- Evlendiler

Depremden Kurtuldular, İnegöl’de Evlendiler

16 Mart 2023
Evlerinde Ölü Bulundular

Karı Koca Evlerinde Ölü Bulundu

9 Mart 2023
Gemlik Uyuşturucu

Evinde 2,15 Kg. Uyuşturucu ile Yakalandı

9 Mart 2023
İyi Parti- İznik Gölü

İYİ Partiden İznik Gölü Hakkında Suç Duyurusu

3 Mart 2023
Kayın Ormanı

Kayınormanı Derneğinden 3 Mart Açıklaması

3 Mart 2023
İznik defteri-logo

Sitede yer alan yazı ve resimler telif yasaları ile korunmaktadır. Tüm hakları İZNİK DEFTERİ.COM sitesine aittir.

Kategoriler

  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazıları
  • Kültür Sanat
  • Manşet
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor
  • Ülke ve Dünya Gündemi

 

www.İznikdefteri.com
1991 yılında kurulmuş olup,
Bir İznik Dizayn iştirakidir

  • KÜNYE
  • Biz Kimiz
  • GİZLİLİK POLİTİKASI

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.

Sonuç yok
Tüm sonuçlar
  • Anasayfa
  • Adli
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Kültür Sanat
  • Özel Haberler
  • Siyaset
  • Spor

© 2022 iznikdefteri Tüm hakları saklıdır.